Meer awareness? Meer business? Meer engagement? Dat vraagt om slimme strategie en boeiende content. Met mijn creatieve kennis, ervaring en netwerk, kan ik je van A tot Z van dienst zijn. Of het nu gaat om kleine of complexe opdrachten, profit of non-profit, B2C of B2B. Freelance of interim voor bedrijven of bureaus.

Merk strategie

Wat maakt je merk relevant voor mensen? Wat is je missie in de maatschappij? En met welke waarachtige merkbelofte ga je de markt veroveren? Aan de hand van De Basis van Betekenis ontwikkelen we de beste fundering voor een waardevol merk. Daarna volgt de verdieping naar content, product, customer journey, etc.

Content Campagnes

Als je van betekenis wil zijn, moet je onder de aandacht en in verbinding blijven met boeiende branded content, die mensen écht waarderen en delen. Ik ontwikkel je campagne op basis van een centrale strategie en een creatief concept, die je budget en kanalen optimaal benut. Van social tot (free) PR, van activatie tot app.

Brand Stories

Wil je meer inhoud aan je merk geven? Dan schrijf ik graag je wervelende (web)copy, je merkfilm, je corporate story of, een van mijn specialiteiten: je merkmanifest. Zo opgebouwd, dat je mensen echt meeneemt in je verhaal. Met sprekende zinnen waar je kippenvel van krijgt en een tone of voice waar je ‘u’ tegen zegt.

Creatieve Directie

Laat het creatieve traject en team met een gerust hart aan mij over. Met 18+ jaar (eigen) bureau-ervaring weet ik hoe het werkt in ons vak. En ook wat werkt voor de klant. Ik sla de brug tussen account en creatie, originaliteit en effectiviteit. Met de belangen van de organisatie in het vizier ga ik voor het best mogelijke eindresultaat.

Iets totaal anders

Natuurlijk denk ik ook graag mee over je online presence, customer journey, employee engagement of andere specifieke vraagstukken. Wellicht wil je een Business Boost Brainstorm, een nieuw product of merkfilm ontwikkelen. Of misschien wel een (in house) creative consultant. Hoe dan ook, kom maar op!